2015 m. gegužės 27 d., trečiadienis

Kvietimas dalyvauti Nacionalinės M.K. Čiurlionio menų mokyklos Erasmus+ programos mobilumo projekte 2015-2017 m.m.


Erasmus+ programos  lėšomis finansuojamame projekte Nr.  2015-1-LT01-KA101-013320
"Komunikacinių - metodinių kompetencijų tobulinimas integruoto dalyko ir kalbos mokymo plotmėje (1 etapas)"  kviečiami dalyvauti keturi motyvuoti bei kompetentingi bendrojo lavinimo ir baleto skyriaus  mokytojai, kurie dalyvaus prancūzų kalbos kursuose Lietuvoje (nuo 2015 m. rugpjūčio) bei kvalifikacijos ir kalbos lygio kėlimo kursuose Prancūzijoje (dvi stažuotės 2016-2017 m.). Mokymų bei kursų išlaidos apmokamos iš projektui skirtų lėšų.


"Komunikacinių - metodinių kompetencijų tobulinimas integruoto dalyko ir kalbos mokymo plotmėje (1 etapas)"
Tai mokytojų kvalifikacijos kėlimo ir mobilumo projektas, kurio pagrindinis tikslas: įgyti užsienio kalbos komunikacines ir dalykinės kalbos kompetencijas bei kelti mokytojų kvalifikaciją, ugdant dvikalbiam mokymui reikalingus metodinius įgūdžius.
Pasiekus šiuos tikslus bei po truputį integruojant dvikalbį dalyko mokymą, Nacionalinės M.K. Čiurlionio menų mokyklos mokiniai pagerins savo prancūzų kalbos žinias bei komunikacinius įgūdžius, dar giliau pažins Prancūzijos ir kitų Europos Sąjungos šalių kultūrą, praplės savo galimybes stažuotis ar tęsti studijas bei karjerą prancūzakalbėse valstybėse.
 Numatyta, jog įgyta mokytojų patirtis ir kompetencijos padės ne tik siekti pagrindinių mokyklos strateginių tikslų, bet ir pakels bendrus kalbų įvaldymo kokybinius ir kiekybinius rodiklius Lietuvos bei Europos Sąjungos mastu, praplės mokyklos galimybes vykdyti europinius projektus, įtraukiant bendrojo lavinimo bei meno pedagogus.
Numatoma, kad projekto metu pedagogai patobulins bendrinės (prancūzų) kalbos komunikacines kompetencijas, sustiprins mokomjo dalyko (istorijos, biologijos, baleto ir kt.) lingvistines žinias bei bendroje veikloje su prancūzų kalbos mokytojais išmoks taikyti pagrindinius integruoto mokymo didaktikos principus, parengs integruotų pamokų modelius ir programas

Dalyvio atrankos anketą(spausti čia) reikia užpildyti ir išsiųsti el.paštu: jurgitakimbe@gmail.com
ir pasirašius  pristatyti projekto koordinatoriams iki birželio 13 d.!!!

Pokalbis su kandidatais numatomas 06.17
 Atrankos rezultatai skelbiami birželio 17 d.

 Telefonas pasiteiravimui : 8 686 78905

Apie projekto eigą bei sąlygas informuosime tik atrinktus dalyvius.

Anketos  tinkamumo kriterijai
Anketos  tinkamumo kriterijai
- anketa turi būti pateikta laiku (iki birželio 13 d.)
-anketos elektroninė versija turi būti atsiųsta elektroniniu paštu jurgitakimbe@gmail.com 
- anketos originalas (su parašu) turi būti pateiktas projekto koordinatorei Jurgitai Kimbirauskienei (Bendrojo lavinimo skyriaus 204 kab.) arba Kristinai Laletinai (Baleto skyrius 014 kab.)
- paraiška pateikta lietuvių kalba;

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

    Kovo 13 dieną Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje įvyko Muzikos ir Dailės festivalis "Miniatiūra", kuriame dalyvavo...