2017 m. balandžio 23 d., sekmadienis

Nacionalinės M.K.Čiurlionio mokyklos moksleiviai ir mokytojai viešėjo Anglijoje

Balandžio 8-15 dienomis, net 36 mūsų mokyklos mokiniai kartu su anglų kalbos mokytojomis Salvina Senkuviene, Migla Surkevičiene ir Greta Valentukevičiūte viešėjo Anglijoje. Edukacinėje- pažintinėje kelionėje moksleiviai ne tik gėrėjosi pavasariška Anglijos gamta, bet ir aktyviai pažindinosi su jos kultūra bei kalba. Kelionės metu kūrėme poeziją angliškai, dalinomės savo kūryba, dalyvavome smagiose viktorinose, dainavome dainas, kalbinome vietinius gyventojus, vaidinome Šekspyro gimtinėje, klausėmės koncerto Londono St. Martin in the Fields bažnyčioje, gėrėjomės žymiausiais meno kūriniais Nacionalinėje galerijoje kartu su anglu meno ekspertu bei ragavome britiškus patiekalus.

Kartu su mūsų mokykla keliavo ir grupelė moksleivių iš Kaišiadorių A. Brazausko gimnazijos lydimi mokytojos Dainoros Melinskienės, susidraugavę nutarėme tęsti bendravimą, esame pakviesti apsilankyti gegužės mėnesį Kaišiadoryse vyksiančioje Šekspyro kūrybos dienoje, tikimės kartu koncertuot ir vaidinti.

Gražiausias kelionės akimirkas sudėjome į savo kūrybos haiku trieilius, o vaizdais pasigėrėti kviečiame peržiūrint nuotraukas.




























Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

    Kovo 13 dieną Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje įvyko Muzikos ir Dailės festivalis "Miniatiūra", kuriame dalyvavo...